3ofakind is een Nederlandse urban meiden groep die bestaat uit 3 meiden genaamd, Melanie Timmermans(21) Souhaila cherqui(17) en Sahra Driessen(23).

Deze gloednieuwe meiden groep is in 2016 begonnen met muziek maken en hebben in januari 2017 Nederland helemaal op zijn kop gezet door hun sessie te droppen bij 101 Barzz wat viraal over het internet ging. Vanaf dit moment werd er veel gesproken over de groep en is ook zeker niet ongezien gebleven.
In 2 maanden tijd hebben ze 1 miljoen vieuws gehaald, wat een 101 award heeft opgeleverd.

‘3ofakind has been born!’

Kort na de 101 sessie droppen ze hun eerste single plus clip ‘Oprah money ft. La baby en Jermain Niffer.’ Die in feb. uit is gekomen.

De meiden van 3ofakind hebben niet stil gezeten en komen al snel met hun eerste album die 1 april is uitgekomen ‘Alles moet real zijn’ (deel 1) die uit 8 nummers bestaat.
De 2e clip ‘Vestifal’ volgt er achteraan.
Deel 2 van het album is nog onderweg die zal zo spoedig mogelijk volgen.

Een divers album voor jong en oud.
Met echte club tracks maar ook de gevoelige songs ontbreken niet.
Met vele samenwerkingen zoals SBMG, KM, lina ice en nog veel meer hebben ook internationale artiesten meegewerkt aan het album.

Het album is te luisteren op spotify en iTunes.
Met 105.000 luisteraars per maand en ‘Pompen ft. SBMG & KM aan kop met 240.000 streams op spotify alleen zijn de meiden op weg naar succes!

Eind mei hebben ze een remix van de engelse jongens groep ‘Lotto boyz’ gemaakt samen met hun collega Chayo genaamd ‘No Don’.
in de remix hoor je onderdelen terugkomen van Did You See van J Hus e en hebben ze het vertaald in het Nederlands.

Binnenkort volgt er weer een single waarvan de clip in Suriname is opgenomen!
Deze bloedmooie meiden laten het hier zeker niet bij, houd ze in de gaten!

VIDEOS

More Videos