3OFAKIND KONDIGT VANDAAG OFFICIELE RELEASEDATUM KANT B – ALLES MOET REAL ZIJN AAN.

Op het nieuwe album “ALLES MOET REAL ZIJN”, vertellen 3OFKIND over hun dromen en persoonlijke emoties, maar vooral ervaringen (“waarom is iedereen niet gewoon real en eerlijk tegenover elkaar?)op de bekroonde platina sounds van o.a. Dutchflower, Architrackz, Eurosoundz, Jetfly, B9nny, Jazzy en meer… De dames hebben samenwerkingen met o.a. SBMG, KM (SFB), Lina ice, Giorgio, Tjatjie, Colonel om het publiek enthousiast te maken, kortom reden genoeg om te gaan downloaden en streamen.

Check spotify 3OFAKIND

HET ALBUM “ALLES MOET REAL ZIJN” kant B zal vanaf vrijdag overal te beluisteren zijn.

Mix : Jetfly Music en Jinx The SoundSmith
Master: Jinx The SoundSmith
Picture: Jimmy James
Cover by B-studios

Leave a Reply